Tuesday, January 27, 2015

Dr Gad Renert ne explica procedurile cele mai cautate

Ce-si doresc barbatii


Daca pana in urma cu cativa ani, femeile erau cele care cheltuiau banii in saloanele de infrumusetare si in clinicile estetice, incepand cu 2014 s-a constatat o crestere destul de mare a numarului de barbati interesati de imaginea lor. "Cele mai cerute operatii si tratamente estetice la care apeleaza barbatii din Romania sunt lipoaspiratia, multi vor sa aiba o talie lina, sa aiba patratele, multi vin pentru simple tratamente de rejuvenare faciala, pentru ca isi doresc sa scape de ridurile de expresie, altii cer epilare definitiva cu laser, implant de par sau rinoplastie ", a declarant dr Renert Gad, medic specialist chirurgie plastic, pentru stirile Pro TV. La fel ca si femeile, pentru astfel de interventii, barbatii scot din buzunar sume chiar si de ordinal miilor de euro.

Mini-liftingul pe intelesul tuturor


 Atunci când pielea începe să se deformeze şi să-și piardă din elasticitatea în partea de jos a feţei şi a gâtului, mini liftingul este o soluţie perfectă pentru mulţi bărbati şi femei, care doar încep a experimenta aceste semne de îmbătrânire. “Mini liftingul este similar cu tradiţionalul lifting de faţă, dar nu este la fel de invaziv sau costisitor. Aceasta interventie implică folosirea unor incizii mult mai mici, precum şi a unor suturi fine, totul pentru a minimiza cicatricile. În timpul procedurii se realizează o fină incizie triunghiulară, aproape de fiecare ureche, ce permite resuspendarea ţesuturilor de sub piele. Apoi, se îndepărtează excesul de piele pentru a netezi ridurile şi a redefini linia maxilarului. Rezultatul este o fată mai tânără şi mai proaspătă.”, explica doctoral Gad Renert. Specialistul a tinut sa precizeze ca: “Procedura durează în jur de o oră şi vă puteţi relua activităţile normale în termen de 3-5 zile. De asemenea, nu este nicio anestezie locală, ceea ce permite comunicarea tot timpul, iar echimozele sunt, de obicei, minime sau chiar absenţe”.

Podoaba capilara – simbolul frumusetii


Podoaba capilară a fost considerata, din vechi timpuri, un simbol al frumuseţii și un element important în estetica fiecărui om. Degradarea, subţierea sau căderea părului devin un motiv de frustrare şi stres pentru mulţi oameni, atât pentru femei şi bărbaţi, cât și pentru tineri și adulţi. Doctorul Renert Gad apare cu o soluţie unică în România: implantul de păr SINTETIC. „Cea mai frecventă şi cea mai eficientă metodă de tratament a cheliei este implantul de păr. Implantul de păr cu biofibre este cea mai nouă tehnică de rezolvare a tuturor acestor probleme! Este o metodă non-traumatică, realizată sub anestezie locală, ce poate reda cantitatea de păr pierdută, în cel mai scurt timp posibil. Biofibrele folosite au caracteristici ideale pentru implant: sunt biocompatibile – risc minim de respingere; flexibilitate, elasticitate mare şi rezistenţă crescută la tracţiune; posibilitatea alegerii diferitelor culori; posibilitatea diverselor lungimi şi caracteristici ale părului, în funcţie de părul dumneavoastră natural (drept sau creţ)”. 

Gad Renert, medic plastician, are propria lui clinica si spune ca : "In general, nimic nu preocupa mai mult un om decat aspectul sau fizic. Este punctul de plecare pentru multi dintre noi in ceea ce priveste siguranta de sine, starea de spirit si echilibrul emotional!”. Specialistul a dezvaluit pentru TV Mania ca a avut si cazuri mai ciudate in care pacientii i-au cerut sa le corecteze defecte imaginare. „In aceste cazuri nu este necesara specializarea mea, ci poate un psihiatru calificat”, a conchis dr Gad Renert, care s-a aratat incantat ca face parte din echipa emisiunii „Medici de garda”, difuzata pe TVR.

No comments:

Post a Comment