Tuesday, January 27, 2015

Dr. Gad Renert – Feel the change!



Doctor Gad Renert este medic specialist chirurgie plastica - microchirurgie reparatorie si estetica. Initial, doctorul Renert a profesat timp de 6 ani la Spitalul de Urgenta Floreasca, sectia de chirurgie plastica, sub coordonarea profesorului Ioan Lascar, iar din 2008 este dedicat in totalitate chirurgiei estetice in propria clinica, aplicand tehnici si tratamente pe care le-a invatat de la cei mai buni medici din Israel, tara natala, unde merge frecvent pentru a face schimb de experienta, precum si numeroase colaborari cu alte clinici private din Tel Aviv.
Doctorul Gad Renert se declara pasionat de chirurgie si afirma ca tot ce face, face din suflet: „Sunt pasionat de chirugie, imi place enorm sa operez, inca din timpul facultatii ma fascinau operatiile si stiam ca vreau sa fiu chirurg. Am ales chirurgia plastica reparatorie si estetica fiindca necesita foarte multa finete si atentie, nu numai la actul chirurgical si la siguranta pacientului, ci si la rezultatul estetic al acestuia. Acest lucru este o mare provocare pentru mine”.

Distinctii

In luna decembrie a anului trecut, doctorul Gad Renert a obtinut premiul pentru “Cea mai buna clinica de chirurgie plastica” la Bucharest Fashion Week. „Aceasta distinctie inseamna enorm pentru mine deoarece confirma faptul ca rezultatele obtinute de tratamentele mele si modul de prezentare al clinicii sunt apreciate de cei mai exigenti si importanti critici de moda in tara, dar si de un numar cat mai mare de pacienti”, a declarat Gad Renert, care a fost premiat in cadrul „Bucharest Fashion Week” pentru a treia oara consecutiv.

Tendinte

La fel ca si in moda, si in chirurgia plastica tendintele sunt date de vedetele de la Hollywood. „Procedura plastica a anului 2014 a fost Aqualipo, cea mai fina metoda de lipoaspiratie si remodelare corporala. In 2015, cred ca metodele de modelare a feselor cu grasime si ridicarea lor vor depasi operatiile de marire a sanilor fiindca sunt din ce in ce mai multe vedete internationale cu fese de invidiat”, a afirmat doctorul Gad Renert. In cadrul Observatorul Special, Gad Renert a tinut sa precizeze: „Metoda braziliana, asa cum este numita interventia de ridicare a feselor cu ajutorul firelor elastice de sustinere este la mare cautare in lume si sunt convinsa ca fi din ce in ce mai ceruta si in Romania. De asemenea, tratamentul cu grasime proprie este cel mai bun pentru a ne da volum feselor. Se face o lipoaspiratie inainte sa sculptam corpul si sa reducem excesul de grasime unde nu ne place si il introducem exact unde avem nevoie”.„Rinoplastia este una dintre putinele operatii care se poate face la orice varsta, chiar si in adolescenta, cu acordul parintilor, pentru a nu supune adolescentul la experientele negative in colectivitate. In aceste cazuri, se recomanda si un consult psihologic si se poate pune indicatia chirurgicala relativ usor”, a declarat Gad Renert pentru un interviu. De asemenea, doctorul Gad Renert a precizat si care sunt cazurile in care nu ar recomanda unei persoane interventii estetice: daca nu mi se pare ca ar imbunatati aspectul pacientului; daca mi se pare ca riscurile procedurii sunt mai mari decat beneficiul pe care poate sa-l obtina pacientul; daca dorinta de a face aceasta procedura este pentru a-l scapa pe pacient de depresie sau sa-i imbunatateasca relatiile conjugale; daca insista sa arate ca altcineva (vedete/prietena etc.); cand starea de sanatate nu permite acest lucru; cand urmeaza sa calatoreasca imediat dupa procedura… iar lista poate continua la infinit.”Ca orice doctor specialist, Gad Renert spune ca are parte si de pacienti mai putini nehotarati: „Se intampla sa vina la clinica si pacienti mai putin hotarati, pe care ii sfatuiesc, de fiecare data, sa nu faca absolut nimic !!! Orice interventie estetica, chiar si o injectie, trebuie facuta cu maxima convingere si incredere. Cand vad ca un pacient este nehotarat la consultatie, ii dau toate informatiile si ii dau cat timp vrea sa se decida cu siguranta ! Altfel, refuz sa-l primesc. Cel putin 90% dintre ei revin mult mai curajosi”.

No comments:

Post a Comment